Prirodni stik za pazuh

Koji je najbolji prirodni stik za pazuh?

Stik ili dezodorans, je neizostavan deo svakodnevne higijene. Stikovi pružaju svežinu i suzbijaju neprijatne mirise. Međutim, sa porastom svesti o zdravlju i zdravim navikama, sve više ljudi traži prirodni stik za pazuh, kako bi izbegli da na svoje telo nanose proizvode koje sadrže štetne materije, a koji se apsorbuju u kožu.

Komercijalni stikovi najčešće sadrže aluminijum, parabene i veštačke mirise koji u potpunosti zaustavljaju znojenje i eliminišu mirise. Iako su ovi proizvodi uglavnom efikasni, postoji zabrinuost zbog mogućih nuspojava i razvoja nekih zdravstvenih problema.

Zbog toga mnogi korisnici traže prirodne stikove koji su napravljeni od sastojaka koji dolaze iz prirode, bez upotrebe štetnih hemikalija, a koje mogu da koriste i deca i odrasli, kao i trudnice i dojilje.

Prirodni dezodoransi i prirodan stik ne samo da je blag i nežan prema koži, već deluje efikasno bez opasnosti po zdravlje i stanje kože pazuha.

Zašto je prirodni stik bolji izbor od komercijalnog?

Izraženo znojenje ispod pazuha, može biti neprijatno stanje koje može uticati na naš svakodnevni život. Srećom na raspolaganju nam stoji više opcija kako možemo eliminisati ili bar ublažiti ove situacije. Na tržištu možete naći različite preparate, dezodoranse bez aluminijuma, roll-on i proizvode u stiku.

Ono o čemu svakako treba da vodimo računa jeste da proizvod u sebi nema hemikalija. Sastojci kao što je aluminijum negativno utiču na zdravlje. Često možemo videti istraživanja koja potvrđuju vezu izmedju korišćenja proizvoda sa aluminijumom i nastanka različitih bolesti. [1]

Treba imati u vidu da je znoj prirodan i zdrav process. Nikako ne bi trebalo telo da treiramo tako da zaustavljamo znoj već da korigujemo mirise i kontrolišemo količinu znoja.

Kako odabrati prirodni stik za pazuh?

Evo nekoliko koraka koje možete slediti kako biste odabrali prirodni stik koji najbolje odgovara vašim potrebama:

  • Pogledajte sastav: Pažljivo proučite sastojke proizvoda. Tražite stikove koji koriste prirodne sastojke, kao što su kokosovo ulje, aloe vera, ši buter, eterična ulja, soda bikarbona. Mogu se pronaći i različiti recepti za pravljenje domaćih stikova sa ovim sastojcima. Izbegavajte proizvode koji sadrže sintetičke mirise, parabene, aluminijum.
  • Izbegavajte stikove sa alkoholom: Stikovi koji sadrže alkohol mogu isušiti kožu i uzrokovati iritacije.
  • Razmislite o vrsti mirisa: Ako preferirate stik sa mirisom, odaberite proizvod s prirodnim mirisima iz eteričnih ulja. Primer su prirodni preparati sa nekoliko kapi ulja lavande.
  • Razmislite o potrebama kože: Ako imate osetljivu kožu ili ste skloni iritacijama, potražite stik za pazuh formulisan za osetljivu kožu. Takvi proizvodi obično su blagi i bez alergena.

Najbolji prirodni stik za pazuh

Na osnovu gore navedenih parametara jedan od najboljih prirodnih stikova je Aloe vera stik Viva by Ela.

 

Aloe vera stik Viva by Ela je bez soli aluminijuma. Samo prirodni sastojci. Održava prirodnu pH vrednost kože. Smanjenje neprijatnih mirisa.

Kreirali smo potpuno bezbedan proizvod, pogodan za sve uzraste uključujući i decu. Dečija koža je još uvek vrlo osetljiva i zahteva posebnu pažnju. Naš stik pruža efikasnu zaštitu kože pazuha i eliminiše neprijatne mirise, a da pri tome ne usporava prirodan tok znojenja. Dakle, organizam obavlja sve svoje funkcije, a uz to se osećamo vrlo prijatno.

Aloe vera stik je prirodni dezodorans u stiku napravljen od soka iz lista biljke aloe vera i eteričnih ulja mente. Pored ovih sastojaka, prisutno je kokosovo ulje, pčelinji vosak, ši buter. Svež i prijatan miris tokom celog dana, prirodna higijena pazuha i nega kože je ono što karakteriše ovaj stik.

Ne sadrži aluminijum, parabene, veštačke boje i mirise, mineralna i silikonska ulja.

Sastav ovog stika je:

  • Aloe vera sok – Gel koji se nalazi unutar listova aloe vere koristi se kao prirodni lek i sastojak u mnogim proizvodima za negu kože. Njegova glavna uloga je hidratacija, ali on ima i umirujuća svojstva te se koristi za razna kožna stanja poput opekotina, iritacija kože, rana, ožiljaka itd.
  • Ulje nane – Nana ima osvežavajući efekat koji može pomoći u smanjenju umora i stresa kože. Smiruje iritacije, hladi kožu. Prijatan miris esencijalnog ulja nane.
  • Kokosovo ulje – Dubinski čisti kožu i pore.
  • Ši buter – Omekšava kožu i sprečava isušivanje.

Cena ovog stika je 550,00 rsd, a plaćanje je pouzećem.

NARUČITE PRIRODNI STIK VIVA BY ELA

Ovde možete videti jedno od iskustava korisnika stika:

Aloe vera stik iskustva

Zašto je ovo najefikasniji prirodni stik za pazuh?

Znamo koliko su koža pazuha i žlezde koje se tu nalaze osetljive i važne za zdravlje. Iz tog razloga smo posebnu pažnju posvetili da napravimo proizvod bez ikakvih sastojaka kao što su aluminijum, parabeni ili silikoni. Dakle nema zatvaranja pora i toksini se NE zadržavaju u organizmu.

U svom sastavu ima mentu, koja će vam pružiti primaljiv osećaj svežine. Aloa Vera je tu da dopuni sa svojim blagotvornim dejstvima za našu kožu. Zajedno deluju antibakterijski i vašoj kožu pružaju nežnost kakvu zaslužuje. Aloe vera je sastojak i našeg najprodavanije proizvoda – Aktivni kiseonik.

Ne sadrži soli aluminijuma, koji zapušuju pore. Koža prirodno diše.

Pogodno za upotrebu nakon depilacije, zahvaljujući ulju mente koje hladi i neguje kožu.

Ovo je siguran stik protiv znojenja za decu.

Kada razmatrate upotrebu stika protiv znojenja za svoje dete, važno je uzeti u obzir dečiju kožu i njene specifične potrebe. Deca imaju osetljiviju kožu od odraslih, pa je izuzetno važno odabrati proizvode koji su nežni i sigurni za upotrebu. Uz to, treba uzeti u obzir i druge faktore, poput mirisa, sastojaka proizvoda i načina primene, kako biste odabrali najbolji stik protiv znojenja koji će odgovarati potrebama vašeg deteta i pružiti im osećaj svežine i udobnosti.

Stik možete naručiti ovde.

Korpa
Scroll to Top