Najbolji stik protiv znojenja za decu

Najbolji stik protiv znojenja za decu

Znojenje je prirodan fiziološki proces koji pomaže telu da reguliše temperaturu i očisti se od toksina. Međutim, kada je reč o deci, posebno u toplim letnjim mesecima ili tokom sportskih aktivnosti, prekomerno znojenje može postati izazov. Deca se često suočavaju s nelagodom zbog mokre odeće i neprijatnog mirisa znoja. U takvim situacijama, stik protiv znojenja za decu može biti od koristi, ali odabir odgovarajućeg proizvoda za vaše dete zahteva pažnju prema nekoliko ključnih faktora, kako bi se obezbedila sigurnost i efektivnost proizvoda.

Kada razmatrate upotrebu stika protiv znojenja za svoje dete, važno je uzeti u obzir dečiju kožu i njene specifične potrebe. Deca imaju osetljiviju kožu od odraslih, pa je izuzetno važno odabrati proizvode koji su nežni i sigurni za upotrebu. Uz to, treba uzeti u obzir i druge faktore, poput mirisa, sastojaka proizvoda i načina primene, kako biste odabrali najbolji stik protiv znojenja koji će odgovarati potrebama vašeg deteta i pružiti im osećaj svežine i udobnosti.

Kako odabrati stik protiv znojenja za decu?

Postoji nekoliko važnih stvari na koje treba da obratite pažnju prilikom odabira stika za decu:

 • Sastojci proizvoda: Proverite sastojke stika kako biste se uverili da su sigurni za decu. Izbegavajte proizvode koji sadrže agresivne hemikalije poput parabena, alkohola ili veštačkih mirisa.  Bolji izbor su proizvodi s prirodnim sastojcima.
 • Alergijske reakcije: Koža dece je osetljiva, pa potražite stik koji je formulisan kako bi smanjio rizik od alergijskih reakcija.
 • Bez aluminijuma: Jedinjenja aluminijuma se često nalaze u antiperspirantima i mogu izazvati zabrinutost zbog potencijalnih uticaja na zdravlje. Razmotrite proizvode bez ovih jedinjenja. Dezodoransi i stikovi ne treba da ometaju prirodan tok znojenja i zapušavaju pore kože. Izbegavajte antiperspirant, naročito ako sadrži aluminijum.
 • Dugotrajna zaštita: Pripazite na trajanje zaštite koje stik pruža. Deca se često igraju i bave sportskim aktivnostima, pa je važno da proizvod pruži dugotrajnu zaštitu protiv znojenja.
 • Lagana tekstura: Odaberite stik s laganim, nemasnim ili brzo upijajućim teksturama kako biste izbegli osećaj težine na koži, posebno tokom toplih meseci. Takođe, je veoma bitno da stik ne ostavlja tragove na odeći.
 • Miris: Deca mogu biti osjetljiva na mirise, pa razmislite o proizvodima bez jakih mirisa. Najbolji izbor je stik sa prirodnim mirisima.

Najbolji stik protiv znojenja za decu

Stik koji ispunjava sve gore-navedene faktore i koji mogu da koriste deca, kao i trudnice, dojilje i odrasli je Aloe vera stik Viva by Ela. Prirodna kozmetika.

 

Aloe vera stik Viva by Ela

Kreirali smo potpuno bezbedan proizvod, pogodan za sve uzraste uključujući i decu. Dečija koža je još uvek vrlo osetljiva i zahteva posebnu pažnju. Naš stik pruža efikasnu zaštitu kože pazuha i eliminiše neprijatne mirise, a da pri tome ne usporava prirodan tok znojenja. Pogodan za osetljivu kožu. Dakle, organizam obavlja sve svoje funkcije, a uz to se osećamo vrlo prijatno. Ne ostavlja tragove na odeći.

Aloe vera stik je prirodni dezodorans bez aluminijuma u stiku napravljen od soka iz lista biljke aloe vera i eteričnih ulja mente. Pored ovih sastojaka, prisutno je kokosovo ulje, pčelinji vosak, ši buter. Svež i prijatan miris tokom celog dana, prirodna higijena pazuha i nega kože je ono što karakteriše ovaj stik.

Znamo koliko su koža pazuha i žlezde koje se tu nalaze osetljive i važne za zdravlje. Iz tog razloga smo posebnu pažnju posvetili da napravimo proizvod bez ikakvih sastojaka kao što su aluminijum, parabeni ili silikoni. Dakle nema zatvaranja pora i toksini se NE zadržavaju u organizmu.

U svom sastavu ima mentu, koja će vam pružiti primaljiv osećaj svežine. Aloa Vera je tu da dopuni sa svojim blagotvornim dejstvima za našu kožu. Zajedno deluju antibakterijski i vašoj kožu pružaju nežnost kakvu zaslužuje. Aloe vera je sastojak i našeg najprodavanije proizvoda – Aktivni kiseonik.

Ne sadrži soli aluminijuma, koji zapušuju pore. Koža prirodno diše. Zaštita od prekomernog znojenja. Eliminiše neprijatan miris. Efikasan prirodni stik za pazuh.

Sastav stika protiv znojenja:

 • Aloe vera sok – Gel koji se nalazi unutar listova aloe vere koristi se kao prirodni lek i sastojak u mnogim proizvodima za negu kože. Njegova glavna uloga je hidratacija, ali on ima i umirujuća svojstva te se koristi za razna kožna stanja poput opekotina, iritacija kože, rana, ožiljaka itd.
 • Ulje nane – Nana ima osvežavajući efekat koji može pomoći u smanjenju umora i stresa kože. Smiruje iritacije, hladi kožu. Daje prijatan miris.
 • Kokosovo ulje – Dubinski čisti kožu i pore.
 • Ši buter – Omekšava kožu i sprečava isušivanje.

Benefiti ovog stika su:

 • Ne sadrži aluminijum, paraben, veštačke boje i mirise, mineralna i silikonska ulja
 • Eliminacija neprijatnih mirisa, ne ometa prirodno znojenje
 • Prirodna higijena pazuha
 • Ne zapušava pore
 • Ne akumulira se u telu
 • Deluje antibakterijski
 • Ne ostavlja tragove na odeći
 • Pruža celodnevnu zaštitu

Cena ovog stika je 550,00 rsd, a plaćanje je pouzećem. Neto 40ml.

NARUČITE OVAJ STIK

Korpa
Scroll to Top