aktivni kiseonik

Kako vam Viva by Ela aktivni kiseonik može pomoći posle sunčanja?

Aktivni kiseonik u spreju je revolucionarni proizvod koji može pomoći u ublažavanju negativnih posledica koje sunčanje može ostaviti na vašoj koži. Korišćenje Viva by Ela aktivnog kiseonika u spreju nakon sunčanja može pomoći u održavanju kože zdravom i hidriranom i na taj način ubrzati proces obnavljanja kože.

Spej je lak za korišćenje, pogodan za sve uzraste, decu, trudnice i naravno oba pola. Pored blagodeti koje nam daje, imajte uvidu da je naš aktivni kiseonik potpuno prirodan. Na bazi aloe vera, hijalurona i mente, pružate neodoljiv osećaj svežine!

aktivni kiseonik

Zbog čega je Viva by Ela aktivni kiseonik toliko koristan za kožu posle sunčanja?

Jedan od glavnih razloga zašto je aktivni kiseonik u spreju dobar za kožu nakon sunčanja jeste zbog svojih antioksidativnih svojstava. Aktivni kiseonik u spreju ima sposobnost da neutralizuje slobodne radikale koji nastaju na koži usled izloženosti UV zračenju. Ovi slobodni radikali mogu uzrokovati oštećenje ćelija kože i ubrzati proces starenja kože.

Osim toga, aktivni kiseonik u spreju takođe može pomoći u hidrataciji kože nakon sunčanja. UV zraci mogu isušiti kožu, što može dovesti do pucanja kože, svraba i iritacija. Korišćenjem aktivnog kiseonika Viva by Ela, možete pomoći u održavanju kože hidriranom i ubrzati proces obnavljanja kože nakon sunčanja.

Aktivni kiseonik

Kako se koristi aktivni kiseonik?

Aktivni kiseonik u spreju je jednostavan za korišćenje i može se primeniti na bilo kom delu tela.
Nanesite sprej na kožu nakon sunčanja i ostavite par sekundi da koža upije. Ova lagana formula se brzo apsorbira u kožu i ne ostavlja masni trag.

Ne zaboravite da na putovanje ponesete ovaj fantastičan proizvod tako da možete uživati u sunčanju bez brige o posledicama koje bi moglo ostaviti na vašoj koži.

Neka aktivni kiseonik Viva by Ela postane sastavni deo vaše putne torbe i uživajte!

Posetite našu stranicu i saznajte više o tome kako aktivni kiseonik u spreju može pomoći u održavanju zdrave i hidrirane kože nakon sunčanja

Korpa
Scroll to Top