STIK PROTIV ZNOJENJA

Znamo koliko su koža pazuha i žlezde koje se tu nalaze osetljive i važne za zdravlje. Iz tog razloga smo posebnu pažnju posvetili da napravimo proizvod bez ikakvih sastojaka kao što su aluminijum, parabeni ili silikoni. Dakle nema zatvaranja pora i toksini se NE zadržavaju u organizmu.

SAMO PRIRODNO! Na taj način održavamo prirodnu PH vrednost kože.

Tako smo kreirali potpuno bezbedan proizvod, pogodan za sve uzraste uključujući i decu. Dečija koža je još uvek vrlo osetljiva i zahteva posebnu pažnju. Naš stik pruža efikasnu zaštitu kože pazuha i eliminiše neprijatne mirise a da pri tome ne usporava prirodan tok znojenja. Dakle, organizam obavlja sve svoje funkcije a uz to se osećamo vrlo prijatno i ne ostavlja trag na odeći.

U svom sastavu ima mentu, koja će vam pružiti primaljiv osećaj svežine. Aloa Vera je tu da dopuni sa svojim blagotvornim dejstvima za našu kožu. Zajedno deluju antibakterijski i našoj kožu pružaju nežnost kakvu zaslužuje.

Način upotrebe: Zbog svojih prirodnih sastojaka, proizvod možete naneti na čistu kožu nekoliko puta dnevno, kad god osetite potrebu.

Proizvod nije testiran na životinjama

Korpa
Scroll to Top