serum za lice

Čemu služi serum za lice i u čemu se razlikuje od krema?
Za razliku od ostalih preparata, serum za lice sadrži visoku koncentraciju korisnih sastojaka za naše lice. Ni malo nije svejedno koji su to sastojci. Zato smo za naš serum izabrali potpuno prirodne i hranljive sastojke: hijaluron i aloe vera. Ovi visokokvalitetni i dokazano korisni sastojci će vašu kožu dovesti do savršenstva posle samo nekoliko nedelja korišćenja.

Kao rezultat redovnog korišćenja našeg seruma, dobićete osvežavajući efekat i blistavu kožu. Serum je pre svega namenjen hidrataciji lica, koja nam je neophodna u bilo koje doba godine. Ujedno, serum štiti i sprečava isušivanje od toplote ili oštrog i hladnog vazduha.

Svakodnevno smo izloženi različitim situacijama i to se na našem licu jako vidi. Stres i umor su ono što ćemo prvi primetiti kada se pogledamo u ogledalo. Najmanje šta možete da uradite za svoju kožu jeste da je lepo nahranite kvalitetnim serumom, koji će je regenerisati i dati novu energiju. Zbog svoje lagane strukture serum možete koristiti i kao podlogu za šminku.

Hijaluron je poznat po tome da ima fantastičnu sposobnost vezivanja vode i zadržavanja onoliko koliko je to našoj koži potrebno. Zahvaljujući tome tonus kože lica će biti savršen.
Aloe vera doprinosi smanjenu upalnih procesa, crvenila kože i deluje antialergijski.

 

Način upotrebe: Serum naneti na čistu kožu svakog jutra, pre drugih preparata ili šminke. Neka ovo postane vasa dnevna rutina za lepotu!

Korpa
Scroll to Top