Eleonora Predin

Osnivač brenda Viva by Ela

Postoje neki ljudi koji svojom energijom, znanjem i željom za životom plene. Eleonora Predin je jedna od njih.

Ona je diplimirani industrijski inženjer, za sebe kaže da je imala “ludačku hrabrost” za situacije koje su joj se desile u životu, a kroz njega ide korak po korak. U svetu influensinga je već dve godine, a pre nekoliko meseci na tržište je izašao njen proizvod za koji tvrdi da treba da ima svaka žena i muškarac

Očekivala sam da će moj proizvod “Viva by Ela”, aktivni kiseonik, izazvati oduševljenje. Neke od mojih pratilaca su prvo kupile aktivni kiseonik iz znaka zahvalnosti za ove dve godine šerovanja i deljenja svog života i saveta s njima, ali su se vraćale i svojim bliskim osobama takođe kupovale. Imam velike planove za njega – rekla je Eleonora za NS Uživo.

Naša sagovornica istakla je da joj je bila želja da na tržište izbaci proizvod koji je koristan i tako pomogne ljudima.

Nisam napravila nešto već viđeno, već nešto što svako treba da ima u torbi. Moj proizvod, “Viva by Ela”, je nešto što se koristi tokom sva četiri godišnja doba. On je veoma delotvoran, podmlađuje kožu. Ja sam ga testirala dva meseca, nisam koristila nijedan drugi preparat za negu kože i ona je bila lepša nego ikada. Uz svaki aktivni kiseonik dobije se i priručnik za lepotu, jer mi stalo da dobijete i savete, i tako poboljšate strukturu svoje kože iznutra. To nije samo hrana i piće, već i emocije, traume iz detinjstva – navela je Predin.

Aktivni kiseonik je, kako Eleonora tvrdi, magičan. Može da se koristi više puta na dan, za negu kože lica i tela, ali i kose, jer sadrži aloe veru, hijaluron i nanu. Pomaže kod akni, bubuljica i mitisera, potpomaže rast kose i otklanja perut, podmlađuje kožu. Na njemu su radili dermatolozi, a može se naći u pojedinim apotekama, drogerijama i salonima za šminkanje. Aktivni kiseonik takođe štiti kožu lica od hladnoće, izduvnih gasova, klime u automobilu.

Izvor teksta: www.nsuzivo.rs
Ceo tekst možete pročitati na 
Eleonora Predin za NS Uživo.

Korpa
Scroll to Top